Resultaten voor witte epdm dakbedekking

 
witte epdm dakbedekking
Wit dak voor woning en bedrijfspand Kolen Dakwerken.
Is de staat van uw huidige dak niet optimaal meer of koopt u een nieuwbouwpand dan kunt u ervoor kiezen deze te direct laten bekleden met witte dakbedekking. Indien u voor deze optie kiest heeft u de keuze uit bitumen of EPDM.
Dakdekker voor carport of aanbouw nodig?
EPDM is dus een duurzame keuze als het om dakbedekking gaat. Voor de afwerking kunt u kiezen uit het traditionele koper en zinkwerk. Koper heeft een luxe uitstraling en gaat veel langer mee. Zink is goedkoper dan koper en is makkelijker te verwerken. Wilt u meer weten over dakbedekking en koper en zinkwerk, neem dan contact met ons op, of bel: 072-502 12 31. Het laatste nieuws. Hybride verwarmen met een warmtepomp naast de cv-ketel. Wanneer uw huis redelijk geïsoleerd is, dan kan een hybride warmtepomp uitkomst bieden. Grotere ISDE subsidiepot voor duurzame installatietechniek. In 2021 is de ISDE subsidiepot vergroot. Er is dit jaar 164 miljoen gebudgetteerd voor hernieuwbare energie en ener. Abel en Co. Witte Installatie BV.
EPDM Coating wit TIGT.nl.
TIGT 3D vijvers EPDM. EPDM Coating is een hoogwaardige, warmtereflecterende en weerbestendige dakcoating op basis van UV-bestendige polymeren. Door de reflecterende werking zal bij zonneschijn de temperatuur in de onderliggende ruimte lager blijven. De temperatuur op het dak is bij toepassing van een witte folie veel lager.
Harskamp Daken B.V. Dak zinkwerk EPDM dakbedekking.
Tussen de verschillende soorten EPDM zit veel kwaliteitsverschil. Laat u goed informeren. EPDM is niet altijd de juiste oplossing voor ieder dak! Witte EPDM dakbedekking Evalastic hetelucht gelast en verlijmd. Firestone EPDM membraam verlijmen. Kunststof dakbedekking en aanverwanten. Leien natuursteen, Ecostar, vezelcementleien.
Kwaliteit en duurzame dakrenovatie op hoog niveau Witteveen Dakrendement.
De opdracht: De gaanderijen 400m2 moeten voorzien worden van een duurzame veilige antisliplaag. De uitvoering: Een geurloze stroeve coating in een nader te bepalen kleur. Onlangs hebben we van onze opdrachtgever opdracht gekregen gekregen om het dak van peuterspeelzaal de Blokkendoos te voorzien van een nieuwe laag app bedekking. Voordat de nieuwe bedekking wordt aangebracht op de. Een twee-laagse app dakbedekking van Troelstra de Vries, welke mechanisch bevestig wordt aan de ondegrond. Brede School de Kiem betreft deels een verbouwproject en deels een nieuwbouwproject. Het gebouw is. Een twee-laagse app dakbedekking van Wedeflex, welke mechanisch bevestig wordt aan de ondegrond. De nieuw en verbouw van het MFC in Gasselternijveen bestond uit gedeeltelijk vervangende nieuwbouw. Discipline: Verbouw en Nieuwbouw. Een twee-laagse app dakbedekking van Troelstra de Vries, welke mechanisch bevestig wordt aan de ondegrond. Brede School de Kiem betreft deels een verbouwproject en deels een nieuwbouwproject. Het gebouw is. De daken voor dit project worden voorzien van een laag EPDM bedekking.
EPDM Dakbedekking Noordermeer.
Dankzij de witte, ultra reflecterende, gemodificeerde EPDM rubber worden zonnestralen tot 75% gereflecteerd en vermindert de buitentemperatuur van gebouwen tot 25C, wat meteen een belangrijk warmteschild en dus energiebesparing kan betekenen. Bovendien is de MASTER REFLECT de ideale dakbedekking voor kristallijne zonnepanelen.
Kunststof dakbedekking: Soorten, voor en nadelen Prijzen.
Kunststof is een milieuvriendelijk én goedkoop alternatief voor bitumen. In dit artikel ontdek je meer over de eigenschappen, voor en nadelen prijzen van kunststof dakbedekking. Kunststof dakbedekking laten plaatsen door een erkend dakwerker? Ontvang gratis offertes op maat. Verschillende soorten kunststof dakbedekking. Kunststof dakbedekking wordt toegepast op platte of licht hellende daken. In tegenstelling tot bij roofing, wordt er geen brander gebruikt om de kunststof aan te brengen. Doordat kunststof een licht materiaal is, is deze dakbedekking weinig belastend voor de dakconstructie. Daardoor is een lichtere onderconstructie mogelijk. Globaal gezien kunnen we twee voorname soorten kunststof dakbedekking onderscheiden: PVC en EPDM.
Dak-Reflect: reflecterende en renoverende dakcoating Aquaplan.
Witte reflecterende en renoverende coating met koelende functie. Een gebruiksklare acrylaatverf in de kleur wit, die je kan gebruiken om zowel platte daken als hellende daken reflecterend te maken én te renoveren. Dak-Reflect is ook een renovatie-coating die verweerde bitumen dakbedekkingen terug opfrist.

Contacteer ons