Meer resultaten voor richtprijs

 
richtprijs
Wat betekent richtprijs? WatBetekentHet.nl.
Wat Betekent richtprijs? De betekenis van richtprijs is.: Informele overeenkomsten tussen producenten en afnemers m.b.t. richtprijzen en quota's' voor harde vezels en jute. Er is al veel gezocht naar de betekenis van richtprijs en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Richtprijs de betekenis volgens Liek Mulder.
De richtprijs is de groothandelsprijs die jaarlijks wordt vastgesteld en die als vaste prijs voor de boeren kan worden beschouwd. De richtprijs geldt voor granen en rijst in gebieden met tekorten; voor melk, olijfolie en oliƫn en vetten voor de hele EU; voor suiker in gebieden met een overschot.
richtprijs WikiWoordenboek.
Frans: prix indicatif fr m. Spaans: precio de objetivo es m. Zweeds: riktpris sv. Het woord richtprijs staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd richtprijs" herkend door.:
Betekenis van richtprijs Galgje.
Betekenis van richtprijs. richt prijs de woord mannelijk richtprijzen handel prijs waarnaar men zich richten kan, prijs waarin een redelijke winst is berekend. Gevonden op: http//www.woorden.org/woord/richtprijs: Ook gevonden op.: Top 100 moeilijke woorden. Speel Galgje in het Engels. Koffie in Stockholm.
Uitleg over de richtprijs.
Dat bedrag, de advies verkoopprijs inclusief BTW is de richtprijs. De richtprijs wordt uitgerekend per stuk, dus als er 10 stuks in een verpakking zitten wordt de prijs door 10 gedeeld. Voorbeeld: Duoderm E 10 x 10 cm, verpakking 5 stuks inkoopprijs.:

Contacteer ons