Meer resultaten voor duurzame dakbedekking

 
duurzame dakbedekking
Duurzame dakbedekking: groen dak Duurzaamheidskompas. Duurzame dakbedekking: groen dak Duurzaamheidskompas.
Duurzame dakbedekking: groen dak. Home Blogs Duurzame dakbedekking: groen dak. Duurzaamheid en milieuvriendelijk wonen wordt steeds belangrijker in ons leven. Naast korter douchen, gebruik maken van elektrische autos of simpelweg de fiets pakken, kan je ook eens kijken naar minder voor de hand liggende opties, zoals een groendak.
Bitumineuze dakbedekking is een duurzame oplossing Kewodak.
in Alphen aan den Rijn weet precies welke materialen op welke daken het best tot hun recht komen. 30 Jaar ervaring heeft ons geleerd dat bitumineuze dakbedekking uitstekend tot haar recht komt bij daken die veel te leiden hebben in het Nederlandse klimaat.
Duurzame dakbedekking en isolatie Eco-Logisch webshop.
Alle specificaties en de brochures vind je op de productpaginas. Wil je helemaal voor groen gaan met de keuze voor dakbedekking? Dan is de keuze voor een zogenaamd groendak al snel gemaakt. Naast dat een dak vol planten er prachtig uitziet, kent het ook nog vele andere voordelen.
Duurzaamheid Wildschut dakbedekkingen.
Wildschut Dakbedekking is specialist in het aanbrengen van fotovoltaïsche of thermische systemen, dit in samenwerking met specialistische partners. Voor lichtgewicht daksystemen is het aanbrengen van geballaste systemen niet mogelijk, daarom hebben wij een eigen montagesysteem ontwikkelt. Hiermee kunnen zonnepanelen op lichte daken worden aangebracht met gegarandeerde stormvastheid. Aardolie de grondstof van bitumen dakbanen. De raffinage van aardolie gaat gepaard met veel uitstoot van CO2 net als het tot afval verwerken van de oude bitumen dakbanen. Door het recyclen van bitumen worden minder fossiele grondstoffen gebruikt en beperk je de uitstoot van CO2. Naast het recyclen van de oude bitumen van uw dak kunt kiezen om nieuwe dakbanen toe te passen gemaakt van gerecyclede bitumen. Hiermee is de cirkel compleet cradle to cradle. Reflecterende dakbanen weerkaatsen een groot deel van het zonlicht, hiermee wordt de lucht direct boven het dak minder opgewarmd. Op deze manier levert het betreffende dak een lagere bijdrage aan de opwarming van het binnenstedelijk klimaat. Het gevolg is een positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit in de stad. Wij bewaken de ontwerpvoorwaarden om tot een optimaal reflecterend eindresultaat te komen. Duurzame kijk op daken. 2021 Wildschut dakbedekkingen.
Baas Dakbedekkingen Stadskanaal, Duurzaam dakwerk.
Als gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf werkt Baas met alle materialen en technieken, waaronder het gieten van bitumen. Op platte en op hellende daken levert Baas een duurzame dakbedekking die jarenlang bestand is tegen weersinvloeden en gegarandeerd waterdicht blijft. Een nieuw dak zal tientallen jaren meegaan.
Milieuvriendelijke Dakbedekking Altena voor al uw dakmaterialen en dakbedekking.
Producten die zonder brander in één laag een waterdichte dakbedekking vormen of producten met een DUBO-keur. Altena levert ze allemaal. Indien u verder klikt vind u twee van de meest duurzame dakbedekkingsproducten. Producten waar wij trots op zijn om ze te mogen verkopen.
DISCOVER: Ontwikkeling van innovatieve, duurzame materialen voor dakbedekking.
DISCOVER: Ontwikkeling van innovatieve, duurzame materialen voor dakbedekking. In het project DISCOVER wordt gewerkt aan een duurzaam alternatief voor conventionele dakbedekkingen, zoals bitumineuze of synthetische dakbedekking. Het doel is een 100% biobased, milieuvriendelijk alternatief te ontwikkelen dat zowel op kwaliteit als op kosten kan concurreren met bestaande dakbedekkingsproducten.
Duurzame dakbedekking NOUS Installatie.
Home / Duurzame dakbedekking. Er is vaak verschil van mening over duurzame dakbedekking. Vroeger was alles beter is zeker niet waar, maar in sommige gevallen klopt het wel. Ons vak zorgt ervoor dat we vaak bij lekkages uitkomen. Ook in dit geval kwamen we uit bij een lekkage.

Contacteer ons