Resultaten voor daken

 
daken
Leven op daken.
Platte daken in Nederland BAG Atlas Leefomgeving.
Hierdoor kan het voorkomen dat het riool wordt overbelast en het teveel aan water op straat blijft staan. Door vergroening van daken en tuinen kan dit effect verminderen. Platte daken zijn gunstig omdat deze in te richten zijn als een groen dak of een waterdak.
Bijna 900 km2 aan Nederlandse daken geschikt voor zonnepanelen Wetenschap AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android P
De, daken die op het noorden gericht zijn, kwalificeerden we bijvoorbeeld al als ongeschikt en haalden we gelijk uit het bestand. Dat gold ook voor daknokken en schoorstenen" Van de overige daken werden de hoogte en steilheid van het dak bepaald, hun oriƫntatie en oppervlakte.
Daken NBvT.
Prefab daken worden op specificatie compleet geproduceerd en in het werk gemonteerd. Daardoor zijn kwaliteit en bouwsnelheid onovertroffen. De leden van de NBvT die daken leveren, werken allemaal conform het KOMO-attest Houtachtige Dakconstructies BRL0101 en voldoen aan een hoger kwaliteitsniveau dan het Bouwbesluit voorschrijft.
Nog ruimte voor 145 miljoen zonnepanelen op Nederlandse daken Natuur Milieu. Nog ruimte voor 145 miljoen zonnepanelen op Nederlandse daken Natuur Milieu.
Nog ruimte voor 145 miljoen zonnepanelen op Nederlandse daken. 24 mei 2017. Er is nog ruimte voor maar liefst 145 miljoen zonnepanelen op de Nederlandse daken. Als al deze daken benut worden, kan Nederland tot wel 40% van haar elektriciteit uit de zon halen.
Home Arbocatalogus Platte Daken.
Kiest u een taakgroep dan verschijnen voor die taakgroep de verschillende taken. Kiest u vervolgens een taak, dan verschijnen de belangrijkste risicos. Per risico wordt informatie gegeven over de te nemen maatregelen om het risico te voorkomen of te beperken. Kies een taak. Arbocatalogus Platte Daken 2021.
Daken algemeen: Bouwkundig detailleren details bouwkunde.
steenachtige dakbedekking tegels dakterrassen, etc. tentdak voor voorbeeld het subonderwerp dakconstructies" algemeen" behorende bij dit onderdeel. zie voor voorbeeld van een luchtkussendak Villa Arena Amsterdam producent luchtkussens http//www.skyspan.com.: grasvegetatie daken verder bij het subonderwerp Daktuinen" van het onderdeel daken" divers.
Subsidie Groene daken Gemeente Leiden.
Wonen en bouwen. Subsidie Groene daken. Met de subsidie Groene daken stimuleert de gemeente Leiden de aanleg van groene daken. Dat zijn mos, sedum, gras of kruidendaken. Deze subsidie is bedoeld voor eigenaren, huurders, erfpachters, verenigingen van eigenaren en woningcorporaties.

Contacteer ons