Zoeken naar woordenboek

 
woordenboek
De betekenis van woorden opzoeken met het woordenboek op je Kobo eReader Rakuten Kobo.
Tik op het scherm om het woordenboek te sluiten. NB: Het woordenboek werkt mogelijk niet bij PDF-bestanden, boeken die je uit een openbare bibliotheek hebt geleend of gratis eBooks die je op het internet hebt gevonden. Je kunt ook nieuwe woordenboeken aan je eReader toevoegen.
BSL Shop Woordenboeken.
Pinkhof Basiswoordenboek geneeskunde is de opvolger van het Klein geneeskundig woordenboek, voor velen bekend als De Klok en al sinds 1980 een begrip in de gezondheidszorg. Voor 18u00 besteld, volgende werkdag in huis. Na 18u00 besteld, is na 2 werkdagen in huis.
Woordenboek Miniwoordenboek Noors van Dale 9789066483323 Reisboekwinkel De Zwerver.
Ga naar winkelwagen. Woordenboek Miniwoordenboek Noors van Dale 9789066483323. ISBN / CODE: 9789066483323. Aantal blz: 478. Uitgever: van Dale. Schrijf als eerste een review. Uitverkocht, nooit meer leverbaar Uitverkocht, nooit meer leverbaar. Nederlands-Noors en Noors-Nederlands handig in één band. Lidwoord in de kantlijn een, en, et.
Woordenboek.
Nadat het woordenboek is gedownload, verschijnt er een icoontje op het bureaublad in de vorm van een boekje. Door het boekje te dubbelklikken wordt het woordenboek opgestart. Onderaan op het hoofdscherm staat een vraagteken, waaronder de werking van het woordenboek wordt uitgelegd.
Hoe vind ik woordenboeken? UBA Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-calendar. icon-checkmark. ico
Woordenboek der Nederlandsche Taal. De WNT bevat het Oudnederlands Woordenboek, het Vroegmiddelnederlands Woordenboek, het Middelnederlandsch Woordenboek, het Woordenboek der Nederlandsche Taal en het Woordenboek der Friese Taal. Etymologisch woordenboek van het Nederlands. Woordenboek waarin de herkomst van Nederlandse woorden wordt verklaard.
De beste online woordenboeken Vertaalbureau The Language Lab.
De opvolger van het vroegere Web of online dictionaries. Een tot nederigheid stemmend aanbod aan online raadpleegbare vertaalwoordenboeken, begrippenlijsten, vakwoordenboeken, grammaticas, naslagwerken, taalspellen, online translators, etc. Dit is nou een van die sites die internet de moeite waard maken. Als er een site met recht aanspraak kan maken op de titel beste online woordenboek dan is het dit woordenboek van de EU wel. Een kolossale database met vertalingen van en naar 25 Europese talen. Heel wat vertalers raken van slag als de server weer eens even uit de lucht is. Online woordenboeken kunnen handig zijn. Nog leuker wordt het als je meer dan 600 online woordenboeken samenbrengt in één interface. Ik heb er meerdere malen woorden in gevonden die ik echt nergens anders kon vinden. Zoals alle woordenboeken echter geeft Onelook ook vaak niet thuis. Het meest complete Nederlandse woordenboekenoverzicht. Online woordenboeken met definities en de juiste spelling. PONS Online-Wörterbuch Deutsche Rechtschreibung. Das Wortschatz-Lexikon zoekt in 26 miljoen Duitstalige zinnen uit kranten. Duden de klassieker onder de Duitse woordenboeken. Larousse dictionnaire de français. Dictionnaire des synonymes. Diccionario de la lengua española van de Real Academia Española. Dizionario d'italiano' online. Dizionario di Italiano van de krant la Repubblica. Vanuit het Nederlands.:
Nieuw! Woordenboek voor het Eindexamen 2016-2017.
Ze waren niet blij en beredeneerden dat ons woordenboek geen woordenboek is. Maar konden niet helder aangeven waarom dan niet. Als je het woord conjunctuur tijdens het examen economie mag opzoeken in de Dikke Van Dale, waarom mag dat dan niet in ons woordenboek?
Gratis woordenboek Van Dale.
Skip to main content. Inloggen Van Dale Online. Inloggen Van Dale Online. Helder zakelijk schrijven. Meer Taaltrainingen Nederlands. Nederlands anderstaligen spreken. Nederlands anderstaligen schrijven. Taaltraining Zakelijk Engels. Zakelijk Engels officemanagers. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Zakelijk Engels: presenteren. Zakelijk Engels: rapporteren. Maatwerk / In-company. Van Dale Taalsnacks. Contact / locaties. Over Van Dale Taaltrainingen. Zoek de betekenis of vertaling van een woord Nederlands nl-nl. Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl.

Contacteer ons