Resultaten voor dak

 
dak
Het Dak Bleyenberg Den Haag.
HET DAK VAN BLEYENBERG, DE EERSTE ROOFTOPBAR VAN DEN HAAG. Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want Het Dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken waaruit heerlijke nachos, burgers, avocado toast, en nog veeeeel meer.
NDA, Nederlandse Dakdekkers Associatie.
Nederlandse Dakdekkers Associatie. Nederlandse Dakdekkers Associatie. Inspiratie nieuws over daken. Recente blogs over daken. Zaanstad Dakwerken sluit zich aan als partner NDA/ Dakbehoud. 22 april 2021. Nieuwe Office Manager NDA Wieske Dorrestijn. 7 januari 2021. Lang leve een goed onderhouden groen dak.
Begeleiding dak en thuisloze cliënten met een lichte verstandelijke beperking Cordaan.
Dan kunt u daarbij ondersteuning aanvragen van ons team Dak en Thuislozen. Terug naar de maatschappij. Cliënten met een lichte verstandelijke beperking kunnen om verschillende redenen op straat terechtkomen en in het dak en thuislozencircuit belanden. Meestal hebben ze geen eigen dak meer boven het hoofd.
Dak en gevelschroeven Hilti Nederland.
Dak en gevelschroeven. Dak en gevelschroeven. Meer informatie over zelfborende, zelftappende en hechtschroeven voor gevelbeplatings, betimmerings en dakbedekkingstoepassingen, zoals het bevestigen van plaatstaal en aluminium onderconstructies in licht geventileerde gevelpanelen of sandwichpanelen. Laat mij toebehoren zien voor metalen constructieschroeven, zoals staande schroefsystemen.
DAK Intermediairscollectief.;
DAK en De Nederlandse bieden toegang tot de vastgoedmarkt. DAK Intermediairscollectief biedt samen met hypotheekverstrekker De Nederlandse haar adviseurs een financiële oplossing voor professionele beleggers die op zoek zijn naar financieringen voor te verhuren woningen en appartementen. DAK Hypotheken en a.s.r.
Gemeente Nissewaard Proefproject Klimaat in eigen tuin.
Verenigingen van Eigenaren VvEs. Buren die samen een uitvoerder inhuren voor meerdere groene daken op één offerte kunnen ook samen een subsidieaanvraag doen. Zie hiervoor het tabblad Aanvragen. De woningcorporaties in de gemeente hebben aangegeven dat zij de vergroening van daken zelf willen regelen.
Mysterie rond gevonden trouwring op dak van appartement: wie is hem kwijt? NH Nieuws. NH-nieuws Logo. Zoek. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Youtube.
Mijn oog viel precies op de ring, vertelt hij. Dat is heel gek want je staat op een dak naar een nog te schilderen deur te kijken, en dan vind je een trouwring. Hoe de ring bovenop het dak terecht is gekomen, blijft gissen.
Dak BMN Bouwmaterialen.
Voor de afwerking van het dak gebruik je dakbedekking die onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. In het geval van een plat dak is dit EPDM, bitumen of uniplex. Bij een hellend dak zijn dakpannen, golfplaten, leien, riet en zink de meest geschikte bedekking.

Contacteer ons