Meer resultaten voor dak

 
dak
Daken algemeen: Bouwkundig detailleren details bouwkunde.
steenachtige dakbedekking tegels dakterrassen, etc. tentdak voor voorbeeld het subonderwerp dakconstructies" algemeen" behorende bij dit onderdeel. zie voor voorbeeld van een luchtkussendak Villa Arena Amsterdam producent luchtkussens http//www.skyspan.com.: grasvegetatie daken verder bij het subonderwerp Daktuinen" van het onderdeel daken" divers.
Dak en gevelschroeven Hilti Nederland.
Dak en gevelschroeven. Dak en gevelschroeven. Meer informatie over zelfborende, zelftappende en hechtschroeven voor gevelbeplatings, betimmerings en dakbedekkingstoepassingen, zoals het bevestigen van plaatstaal en aluminium onderconstructies in licht geventileerde gevelpanelen of sandwichpanelen. Laat mij toebehoren zien voor metalen constructieschroeven, zoals staande schroefsystemen.
DAK Intermediairscollectief.;
DAK en De Nederlandse bieden toegang tot de vastgoedmarkt. DAK Intermediairscollectief biedt samen met hypotheekverstrekker De Nederlandse haar adviseurs een financiële oplossing voor professionele beleggers die op zoek zijn naar financieringen voor te verhuren woningen en appartementen. DAK Hypotheken en a.s.r.
Wat is een groendak? Groendak.
Gebruiksdaken en verkeersdaken worden benut als extra ruimtegebruik op het dak. Dit varieert van een voetpad of speeltuin tot voetbalveld. Op verkeersdaken komt verkeer van bakfiets of auto tot brandweerauto. Energiedaken met zonnepanelen of daken voor waterbuffering zijn groendaken met een extra functie.
Menu Op Het Dak.
THE MORNING BREAKFAST DEAL UNTIL 11.00 V/VG OPTION 12.50. Tussen 9.00 en 11 ontbijten Op Het Dak voor een vaste prijs.: Koffie/thee, kleine jus, yoghurt met polenta crumble, tahin bolletje, fruit compote, serranoham of vegan bacon., extra belegen kaas van Booij, avocado smeersel boerenboter.
OPEN DAK vrijdag 6 nov. én zaterdag 7 november. Groendak.
Maar ook alleen kijken mag, ook op afspraak. WANNEER: OPEN DAK open dak / inloopdag op afspraak vrijdag 6 november tussen 9 en 17 uur én zaterdagmorgen 7 november tussen 9 en 13 uur op afspraak. Bel tijdig vooraf: 033.277.3404.
Dakmaterialen Online Kopen Alleen A-merken Snel Bezorgd.
Wanneer je een nieuw dak maakt, of een oud dak wil renoveren dan is dat dé uitgelezen kans om te zorgen voor een goede isolatie. Het dak is immers het deel van een gebouw waar de meeste warmte verloren gaat.
Home Op Het Dak.

Contacteer ons